Solutii financiare

 

1. 5% DISCOUNT la achitarea integrala a planului de tratament in avans

Consecutiv consultului de specialitate si a unor eventuale analize suplimentare (modele de studiu, fotografii, radiografii, CT-uri etc), echipa de medici specialisti DentAplus poate intocmi un plan de tratament cat mai complet. Dupa acceptul planului de tratament de catre pacient, acesta poate fi achitat integral in avans, situatie in care se va acorda un discount de 5% la valoarea totala a planului.

*Acest discount nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi oferite de catre medici si/sau clinica.

2. Achitarea progresiva dupa fiecare sedinta de tratament

Varianta cea mai raspandita de achitare a tratamentelor stomatologice implica achitarea treptata a procedurilor, pe masura ce sunt realizate.  

3. DentAplan 2 – plata in 2 rate lunare egale, direct în clinica

Pentru planurile de tratament ce insumeaza valori mai mari de 1500 euro, pacientii pot opta pentru achitarea tratamentului in 2 rate lunare egale, direct în clinica.

4. DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata in 6-12 rate lunare egale, fara dobanda

Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DentAplus ofera posibilitatea achitarii planurilor de tratament in 6 respectiv 12 rate egale, fara dobanda.  Instrumentele ce intermediaza aceasta oferta  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informatii, contactati-ne.

5. Abonamente DentAplus Smile Care  Personal- abonament lunar de 12 euro ce aduce discounturi de pana la 50%

Alegand aceasta varianta financiara, noi va ajutam sa reduceti valoarea totala a tratamentului. Puteti primi planul de tratament realizat de specialistii DentAplus impreuna cu devizul tratamentelor ce urmeaza a fi efectuate.


Consecutiv achizitionarii abonamentului, specilialistii DentAplus va includ intr-un program de sanatate orala ce are ca scop monitorizarea si prevenirea afectiunilor orale. Beneficiati de reduceri la tratamente dentare de top , de pana la 50%.


Puteti beneficia de evaluarea multidisciplinara efectuata de specialistii nostri certificati international. Contact cu o persoana dedicata care asigura consultanta, prioritate la programari si managementul urgentelor stomatologice.

Oferta financiara - DentAplus Smile Care Personal

 • 12 Euro/luna
 • Gratuit consult initial
 • Gratuit o igienizare dentara anuala
 • Gratuit consultatie periodica la 6 luni
 • 50% Discount la procedurile suplimentare de diagnostic: radiografii periapicale, modele de studiu, fotografii intraorale,
 • 10% discount la procedurile de restaurare, endodontie
 • 5% discount la procedurile din categoria chirurgie, implantologie, ortodontie*, protetica dentara fixa, protetica dentara mobila, estetica dentara, parodontologie.

*discountul nu se aplica la consultatiile ortodontice periodice

Contacteaza-ne pentru oferta completa!

6. Abonamentele DentAplus Smile Care Corporte ( Silver/Gold)
Abonamentele DentAplus Smile Care Corporate reprezinta cea mai eficienta solutie financiara pentru servicii stomatologice de top, la preturi preferentiale adaptate nevoilor fiecarei companii (abonamente de la 0 la 10 euro/luna).

Beneficiile Abonamentului Corporate:

 • Servicii de top la preturi prefentiale pentru compania dumneavoastra (abonamente de la 0 la 10euro pe luna)
 • Discount-uri și gratuitati pentru membrii familiei angajatului
 • Avantajul de a inscrie un partener in aceleasi conditii de care beneficiaza angajatul (chiar daca intre acestia nu exista o relatie de inrudire directa)
 • Sedinte gratuite, complete de profilaxie (detartraj, periaj professional, fluorizare)
 • Consultatii de specialitate la sediul companiei dvs.
 • Discount-uri intre 10% și 50% pentru intreaga gama de servicii dentare
 • Acces permanent la o persoana dedicata de contact pentru consultanta, prioritate la programari si urgente

Ofera-le angajatilor tai posibilitatea de a zambi in fiecare zi! Solicita oferta personalizata despre abonamentele DentAplus Smile Care Corporate.


Contacteaza-ne pentru oferta completa!

 

7. Rascumparare DentAplus “Share a Smile” Gift Card

Se spune ca zambetul persoanei iubite este cel mai frumos cadou. Noi transformam zicala in fapte: daruieste persoanelor dragi un zambet perfect cu” DentAplus – Share a Smile” gift card. Valoarea acestuia poate fi rascumparata si decontata din costul total al planului de tratament.


Contacteaza-ne pentru oferta completa!

FORMULAR CONTACT