SERVICIILE DENTAPLUS
PROTEZE DENTARE
Cand am nevoie de proteze dentare?
Prin proteze dentare intelegem structuri protetice mobile sau mobilizabile care inlocuiesc dintii lipsa. Apelam la proteze dentare atunci cand nu mai avem suficienti dinti care sa sprijine o restaurare protetica fixa
Care sunt etapele pentru realizarea unor proteze dentare?

Etapele clinice si de laborator necesare pentru obtinerea unor proteze dentare implica o succesiune de amprente, masuratori si teste prin care se stabilesc dimensiunea si forma viitoarelor restaurari.

Tratamentul nu inceteaza imediat dupa ce protezele sunt gata. Pacientul trebuie sa poarte protezele o perioada scurta apoi sa revina in cabinet pentru verificari si eventuale ajustari astfel incat medicul sa se asigure ca functionalitatea cavitatii orale este corect si complet refacuta de catre proteze.

Cum pot imbunatati stabilitatea protezelor mele?
Protezele dentare sunt reastaurari mobile si acest aspect poate fi , intr-adevar, o sursa de discomfort pentru pacienti. Implanturile dentare sunt solutia!

Cu un numar redus de implanturi ( de obicei 2 la mandibula si 4 la maxilar) si printr-un sistem special de prindere a protezei, stabilitatea acestor restaurari poate creste pana la situatii asemanatoare cu dintii naturali.

Procedura chirurgicala este minim invaziva iar rezultatete sunt spectaculoase.
Cum arata dantura dupa realizarea unei proteze dentare?
INAINTE
DUPA
Care sunt preturile pentru realizarea unei proteze dentare?
 
Proteza totala acrilica 1200 lei
Proteza totala acrilica cu structura de rezistenta metalica 1400 lei
Proteza imediata 1500 lei
Proteza totala elastica 1700 lei
Supraproteza totala (exclusiv sisteme speciale) 1350 lei
 
Ce spun pacientii nostri?
"Cu protezele vechi nu puteam nici sa mananc si nici sa vorbesc bine. Acum am un set nou de proteze care stau unde trebuie si fac exact ce trebuie. Ma bucur ca am ales clinica Dentaplus."

Ana Maria Sfetcu
Profesoara
60 ani, Bucuresti
Dumneavoastra ati intrebat, specialistii nostri raspund.


Intrebare: Voi putea manca dupa ce incep sa port proteze dentare?
Raspuns: Scopul unei proteze dentare nu este numai acela de a reface estetica pacientului edentat ci si de a-i reda functionalitatea cavitatii orale. Prin urmare dupa realizarea unor proteze dentare, pacientul trebuie sa poata manca, vorbi, zambi etc.

Intrebare: Pentru proteze dentare stabile trebuie sa folosesc mereu adezivi ?
Raspuns:Adezivii dentari ( ex: Corega, Fixodent etc.) ajuta la cresterea mentinerii si stabilitatii unei proteze dentare dar nu sunt indispensabili. Un camp protetic bun ( adica un os alveolar suficient de bine reprezentat) face posibila obtinerea unor proteze stabile faraadezivi.

Exista si modalitati moderne de prindere a unei proteze dentare , astfel incat sa se obtina o stabilitate si un confort optim. Introducerea unui numar variabil de implanturi care pot sustine protezele dentare Vor duce la o satisfactie crescuta a pacientilor privind confortul si functionalitatea.


Intrebare: Ce alternative am la la proteze dentare mobile?
Raspuns:Implantologia vine in ajutorul pacientilor edentati total. Chiar si in cazul in care nu mai exista niciun dinte in cavitatea orala este posibila obtinerea unor restaurari fixe, ancorate pe implanturi. Functionalitatea unor proteze dentare astfel obtinute este una net superioara, la fel si confortul pacientului.

Specializare: Medic specialist Protetica dentara | Estetica dentara, Implantologie
FORMULAR CONTACT