Contact: office@dentaplus.eu
despre noi galerie cazuri tarife turism dentar blog contact
tur 3d
clinica
personal
|
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

^

Implant dentar

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este practic o radacina artificiala realizata din diverse materiale ( titan, zirconiu, etc.) Implantul dentar va servi ca suport pentru o restaurare protetica ( coroana, proteza etc) ce va inlocui dintele/dintii lipsa.

Cand am nevoie de implant dentar ?

Atunci cand pierdem unul sau mai multi dinti, un implant dentar este cea mai indicata solutie de tratament. Avantajul major al unui implant dentar fata de alte solutii de restaurare este faptul ca prin implant nu se atinge nici un alt dinte, cum se intampla de exemplu in cazul puntilor dentare.

Care sunt etapele pentru realizarea unui implant dentar ?

Cum arata dantura dupa realizarea implantului dentar ?

Inainte Dupa

Care sunt preturile pentru un implant dentar?

Preturile difera in functie de calitatea materialelor utilizate si firmele producatoare.
ARDS 1350 lei
ALPHA BIO 2250 lei
ADIN 2700 lei
HEXACONE -IDHE SWITZERLAND 2700 lei

Ce spun pacientii nostri?

"Mi-am facut un implant dentar la clinica Dentaplus din Bucuresti. Ce pot spune ? Totul a fost la superlativ: inainte,in timpul si dupa interventie. Oameni pregatiti, echipamente de ultima generatie si nu in ultimul rand, atmosfera calda."

Ioana Cristescu
Economist
38 ani, Bucuresti

Programeaza-te la o consultatie initiala !

Consultatia este GRATUITA la realizarea procedurii in cadrul clinicii Dentaplus

Dumneavoastra ati intrebat, specialistii nostri raspund.

Intrebare: O sa ma doara ?

Raspuns: Tinand cont de anestezia efectuata si de medicatia postoperatorie, un implant dentar este o interventie nedureroasa. Cu toate astea, fiecare organism reactioneaza diferit. Astfel unii pacienti pot acuza un usor discomfort care cedeaza la 1-2 zile dupa interventie.

Intrebare: Cat dureaza inserarea unui implant dentar?

Raspuns: O procedura simpla de inserare a unui implant dentar dureaza in medie o ora. De la caz la caz pot aparea, insa, variatii.

Intrebare: Cum se ingrijeste implantul dentar?

Raspuns: Igiena este un element cheie cand vine vorba de longevitatea unui implant dentar. Pe langa periajul clasic si utilizarea apei de gura, specialistii DentAplus in implanturi dentare recomanda utilizarea cotidiana a unui irigator oral (dus bucal).

Intrebare: Cat rezista un implant dentar?

Raspuns: Exista studii clinice care arata o rata de supravietuire a unui implant dentar de pana la 25 de ani. Ca si in cazul dentitiei naturale, mentinerea unei igiene corecte si controalele dentare frecvente cresc durata de viata a implantului.

Intrebare: Care sunt avantajele fata de protezele dentare ?

Raspuns: Implantul dentar are numeroase avantaje. In comparatie cu o punte dentara, nu necesita slefuirea dintilor vecini. In comparatie cu o proteza clasica, lucrarile pe implanturi dentare vor avea o stabilitate superioara iar pacientii nu vor necesita utilizarea adezivilor.

RO|EN|DE|FR|IT
RO EN DE FR IT