SERVICIILE DENTAPLUS
Implant dentar
Ce este un implant dentar?
Un implant dentar este practic o radacina artificiala realizata din diverse materiale ( titan, zirconiu, etc.).
Implantul dentar va servi ca suport pentru o restaurare protetica ( coroana, proteza etc) ce va inlocui dintele/dintii lipsa.
 
 
Cand am nevoie de implant dentar?
Atunci cand pierdem unul sau mai multi dinti, un implant dentar este cea mai indicata solutie de tratament. Avantajul major al unui implant dentar fata de alte solutii de restaurare este faptul ca prin implant nu se atinge nici un alt dinte, cum se intampla de exemplu in cazul puntilor dentare.
Care sunt etapele pentru realizarea unui implant dentar?
  • Etapa de pregatire este una extrem de importanta. Ea implica o consultatie complexa si o serie de analize suplimentare ( radiografii, analize de laborator etc) ce vor servii medicului pentru a cunoaste mai bine fiecare pacient si a realiza procedura in conditii optime.
  • Etapa chirugicala reprezinta etapa propriu-zisa de inserare a unui implant dentar. Interventia chirurgicala se realizeaza sub anestezie, totul intamplandu-se fara durere.
  • Etapa protetica – se realizeaza fie imediat, fie la diferite intervale de timp dupa etapa chirugicala si consta in aplicarea unor coroane sau a unor proteze peste implanturi, redandu-se astfel estetica si functionalitatea zambetului pacientului.
Cum arata dantura dupa realizarea unui implant dentar?
INAINTE
DUPA
Care sunt preturile pentru un implant dentar?
Preturile difera in functie de calitatea materialelor utilizate si firmele producatoare.
 
IMPLANT DENTAR BASIC ( ARDS, ALPHA BIO, ANYONE) 2250 lei
IMPLANT DENTAR EXTRA (ANYRIDGE, SWEDEN MARTINA, BREDENT SKY) 2700 lei
IMPLANT DENTAR HIGH END (NOBEL BIOCARE) 5000 lei
Ce spun pacientii nostri?
"Mi-am facut un implant dentar la clinica Dentaplus din Bucuresti. Ce pot spune ? Totul a fost la superlativ: inainte,in timpul si dupa interventie. Oameni pregatiti, echipamente de ultima generatie si nu in ultimul rand, atmosfera calda."

Ioana Cristescu
Economist
38 ani, Bucuresti
Dumneavoastra ati intrebat, specialistii nostri raspund.

Intrebare: O sa ma doara?
Raspuns: Tinand cont de anestezia efectuata si de medicatia postoperatorie, un implant dentar este o interventie nedureroasa. Cu toate astea, fiecare organism reactioneaza diferit. Astfel unii pacienti pot acuza un usor discomfort care cedeaza la 1-2 zile dupa interventie.

Intrebare: Cat dureaza inserarea unui implant dentar?
Raspuns: O procedura simpla de inserare a unui implant dentar dureaza in medie o ora. De la caz la caz pot aparea, insa, variatii.

Intrebare: Cum se ingrijeste implantul dentar?
Raspuns: Igiena este un element cheie cand vine vorba de longevitatea unui implant dentar. Pe langa periajul clasic si utilizarea apei de gura, specialistii DentAplus in implanturi dentare recomanda utilizarea cotidiana a unui irigator oral (dus bucal).

Intrebare: Cat rezista un implant dentar?
Raspuns: Exista studii clinice care arata o rata de supravietuire a unui implant dentar de pana la 25 de ani. Ca si in cazul dentitiei naturale, mentinerea unei igiene corecte si controalele dentare frecvente cresc durata de viata a implantului.
 
Specializare: Medic specialist Protetica dentara | Estetica dentara | Implantologie | Doctor in stiinte medicale
Intrebare: Care sunt avantajele fata de protezele dentare?
Raspuns: Implantul dentar are numeroase avantaje. In comparatie cu o punte dentara, nu necesita slefuirea dintilor vecini. In comparatie cu o proteza clasica, lucrarile pe implanturi dentare vor avea o stabilitate superioara iar pacientii nu vor necesita utilizarea adeziv
FORMULAR CONTACT