SERVICIILE DENTAPLUS
EXTRACTIE MASEA
Ce se intelege prin chirurgie in medicina dentara?
In ceea ce priveste medicina dentara, prin chirurgie intelegem un domeniu extrem de vast care cuprinde interventii diverse, de la extractie de masea, la rezectii de os si aditii de biomateriale.
 
Cine poate realiza o extractie de masea?

In functie de complexitatea interventiei chirurgicale medicul care efectueaza operatia trebuie sa posede diverse specializari si competente. De exemplu, o extractie de masea simpla poate fi efectuata de orice medic dentist. Implanturile dentare si aditiile de os se realizeaza de medici cu o competenta in implantologie orala, in timp ce o rezectie apicala trebuie efectuata de catre un medic specialist in chirurgie orala.

Care sunt preturile?

Extractie dinte temporar 100 lei
Extractie monoradicular 100 lei
Extractie pluriradicular 150 lei
Extractie simplă molar minte 250 lei
Extractie cu alveolotomie 400 lei
Extractie dinte inclus 500 lei
 
Ce spun pacientii nostri?
"Una din maselele mele era irecuperabila. La Dentaplus mi s-au realizat in aceeasi zi si extractia de masea si inserarea implantului. Practic am plecat de acolo cu un dinte nou doar dupa cateva ore fara durere si fara stres."

Catalia Fortu
Consultant Imobiliar
37 ani, Bucuresti
Dumneavoastra ati intrebat, specialistii nostri raspund.

Intrebare: O sa ma doara?
Raspuns: Putine lucruri sperie pacientii mai mutl decat o extractie de masea. Cu toate astea, extractia dentara este, la fel ca si celelalte proceduri stomatologice, una lipsita de durere, atata timp cat se va folosi o tehnica corecta de anestezie locala. .

Intrebare: Cat dureaza recuperarea ?
Raspuns: Amplitudinea discomfortului postoperator este direct proportionala cu dificultatea extractiei. In cazul in care extractia decurge cu usurinta, a doua zi pacientul se simte ca nou. Exista insa si extractii mai complicate ( de exeplu extractie masea de minte) unde discomfortul poate doua-trei zile. In schimb, datorita curei postextractionale cu antibiotice si antiinflamatoare, discomfortul este complet suportabil, chiar ignorabil.

Intrebare: Ce trebuie facut dupa o extractie ?
Raspuns: Igiena este un element cheie cand vine vorba de longevitatea unui implant dentar. Pe langa periajul clasic si utilizarea apei de gura, specialistii DentAplus in implanturi dentare recomanda utilizarea cotidiana a unui irigator oral (dus bucal).

Intrebare: Cat rezista un implant dentar?
Raspuns: Spatiul care ramane liber dupa ce un dinte a fost extras nu trebuie lasat neprotezat. In lipsa unui inlocuitor al dintelui pierdut dintii vecini migreaza si astfel poate aparea parodontoza, pot aparea dureri articulare, spatieri interdentare urmate de incapacitatea de igienizare corecta si de aparitia cariilor. Solutia de tratament consta in implant dentar sau proteze dentare – fixe sau mobile.
Specializare: Medic specialist Protetica dentara | Estetica dentara, Implantologie
FORMULAR CONTACT