SERVICIILE DENTAPLUS
COROANA DENTARA
Cand am nevoie de o coroana dentara?
Atunci cand caria dentara cauzeaza distructii de dimensiuni mari, obturatiile dentare nu mai sunt suficiente pentru a asigura o restaurare rezistenta a dintilor si se recomanda sa se recurga la coroane dentare
Ce este coroana dentara?
O coroana dentara este o restaurare protetica ce acopera un dinte distrus prin carie sau traumatism, redandu-i estetica si functionalitatea. Coroanele dentare se realizeaza prin colaborarea medicului dentist cu tehnicianul dentar.
Care sunt etapele pentru realizarea de coroane dentare?
  • Dintii care au suferit distructii trebuie curatati de orice urma de tesut carios si trebuie pregatiti de medicul dentist astfel incat sa poata primi coroane dentare.
  • Ulterior se realizeaza o amprenta ce se trimite in laborator.
  • In urmatoarele sedinte se realizeaza probe pentru a verifica ceea ce s-a realizat de catre tehnicianul dentar, se stabileste culoarea pe care o vor avea coroanele dentare si, cand totul este perfect, coroanele dentare se fixeaza prin cimentare.
Cum arata dantura dupa realizarea unei coroane dentare?
INAINTE
DUPA
Care sunt preturile pentru coroane dentare?
Preturile variaza considerabil, in functie de materialele din care se realizeaza coroanele dentare, care reflecta calitatea si longevitatea lor. Specialistii DentAplus in protetica dentara va stau la dispozitie pentru a va ajuta in alegerea coroanei dentare perfecte pentru dumneavoastra.
 
Coroana metalo-ceramica EXTRA 720 lei
Coroana metalo-ceramica HIGH END 900 lei
Coroana ceramica pe suport de zirconiu BASIC 900 lei
Coroana ceramica pe suport de zirconiu EXTRA 1125 lei
Coroana ceramica pe suport de zirconiu HIGH END 1350 lei
Coroana integral ceramica BASIC 1000 lei
Coroana integral ceramica EXTRA 1260 lei
Coroana integral ceramica HIGH END 1570 lei
Coroana integral ceramica 24h (tehnică digitală) 1800 lei
Coroana metalo-ceramica pe implant EXTRA, exclusiv bont 900 lei
Coroana metalo-ceramica pe implant HIGH END, exclusiv bont calcinabil 1350 lei
Coroana ceramica pe suport de zirconiu pe implant EXTRA, exclusiv bont 1350 lei
Coroana ceramica pe suport de zirconiu pe implant HIGH END, exclusiv bont 1570 lei
Ce spun pacientii nostri?
"La inceputul anului mi-am schimbat toate coroanele vechi la clinica DentAplus din Bucuresti. Sunt extrem de multumita pentru ca medicii de aici mi-au explicat cu rabdare toate variantele moderne de coroane si cred ca am facut impreuna o alegere foarte buna."

Eugenia Marinescu
Consultant imobiliar
49 ani, Bucuresti
Dumneavoastra ati intrebat, specialistii nostri raspund.

Intrebare: O sa ma doara?
Raspuns: Raspuns: Cu siguranta, NU ! Toate etapele necesare pentru prepararea coroanelor dentare se pot realiza sub anestezie locala ceea ce inseamna un tratament lipsit de durere.

Intrebare: Cat dureaza inserarea unui implant dentar?
Raspuns: O procedura simpla de inserare a unui implant dentar dureaza in medie o ora. De la caz la caz pot aparea, insa, variatii.

Intrebare: Cat dureaza realizarea de coroane dentare?
Raspuns: Tinand cont ca e vorba si de ajutorul laboratorului de tehnica dentara, e nevoie de obicei de aproximativ 14 zile pana la obtinerea rezultatului final. Pacientul poate apela insa chiar din prima sedinta la coroane dentare provizorii care refac satisfacator estetica si functionalitatea cavitatii orale.

Intrebare: Cum se ingrijesc coroanele dentare?
Raspuns: Igiena este un element foarte important atunci cand vine vorba de longevitatea unei restaurari dentare, aceasta regula fiind valabila si in cazul coroanelor dentare. Prin urmare recomandam un periaj corect, ata dentara, apa de gura si irigatoare bucale ( dusuri orale).

Intrebare: Coroane dentare din metal sau coroane dentare din zirconiu?
Raspuns: Desi ambele tipuri de coroane dentare prezinta un strat exterior estetic , realizat din ceramica, structura de rezistenta este asigurata de materiale diferite. Metalul, utilizat de ani de zile pentru realizarea restaurarilor dentare ( ex: coroane dentare, punti dentare etc.) ramane in continuare o solutie acceptata, insa structurile non-metalice precum zirconiul capata o raspandire din ce in ce mai mare datorita biocompatibilitatii mai bune si a esteticii superioare.
Specializare: Medic specialist Protetica dentara | Estetica dentara, Implantologie
FORMULAR CONTACT