SERVICIILE DENTAPLUS
ALBIREA DINTILOR
Ce reprezinta tratamentul de albire al dintilor?
Albirea dintilor este o procedura care tine de domeniul esteticii dentare, ce duce la obtinerea unor dinti mai curati, mai deschisi la culoare, deci intr-un cuvant, mai albi.
 
Ce implica albirea dintilor?
Exista mai multe tipuri de albire a dintilor: in cabinet sau la domiciliu.
  • Albirea dintilor la cabinet ( in office bleeching) consta in aplicarea unui gel de albire pe dintii pacientului, dupa protejarea prealabila a gingiei. Pentru activarea gelului se va folosi o lampa speciala laser. O sedinta de albire dentara dureaza 15 minute iar pentru rezultate optime se recomanda 3 sedinte ce se pot realiza fie in aceeasi zi fie in zile diferite. Rezultatul este imediat.
  • Albirea dintilor la domiciliu – implica confectionarea unor gutiere personalizate pentru fiecare pacient. In aceste gutiere pacientul va aplica acasa un gel special, mai putin concentrat decat in cazul produsului utilizat in cabinet. Gutierele, impreuna cu gelul de albire a dintilor, vor fi aplicate in cavitatea orala si mentinute timp de 4-6 ore ( de obicei in timpul somnului). Efectele sunt mai lente. De multe ori, albirea la domiciliu este indicata ca un procedeu de continuare sau de intretinere a efectului albirii a dintilor in cabinet.
Cum arata dantura dupa realizarea albirii dintilor?
INAINTE
DUPA
Care sunt preturile pentru un procedeu de albire a dintilor?
Preturile difera in functie de tipul procedeului:
 
Albire dentara "in office bleeching" - LASER / sedinta 400 lei
Albire dentara la domiciliu, exclusiv gutiere 600 lei
Ce spun pacientii nostri?
"Mi-am facut o albire a dintilor la clinica DentAplus. Acum zambesc din tot sufletul :-) . Am apreciat pregatirea echipei medicale si atentia pe care mi-au acordat-o. Ii recomand din toata inima!."

Alina Costea
Studenta
23 ani, Bucuresti
Dumneavoastra ati intrebat, specialistii nostri raspund.

Intrebare: O sa ma doara?
Raspuns: Procedura de albire a dintilor este una nedureroasa. Uneori , insa pot aparea sensibilitati dentare care pot dura 2-3 zile dupa tratamentul de albire. Medicul dentist poate recomanda substante mineralizante sau desensibilizante care reduc perioada pana la disparitia senzatiei de discomfort.

Intrebare: Cat dureaza efectul dupa o albire a dintilor?
Raspuns: Efectul obtinut dupa un tratament de albire dentara poate dura 6 luni – 1 an sau chiar si mai mult atata timp cat sunt urmate indicatiile medicului dentist.

Intrebare: Ce masuri de intretinere de pot lua ?
Raspuns: Specialistii DentAplus in albire a dintilor recomanda evitarea fumatului, a alimentelor si a bauturilor colorate (cafea, vin rosu, ciocolata etc) mai ales in primele 48 ore dupa procedeul de albire dentara. De asemeni recomandam utilizarea produselor profesionale pentru mentinerea efectului de albire (paste de dinti si ape de gura) precum si reimprospatarea la 6 luni a tratamentului prin 1-2 sedinte de albire la domiciliu.

Intrebare: Este adevarat ca albirea dintilor strica dintii?
Raspuns: Nu de putine ori am auzit mitul conform caruia procedeul de albire dentara este unul daunator structurii dintilor. Realitatea este ca atata timp cat sunt respectate indicatiile fiecarui tip de produs, albirea dintilor este un tratament sigur. Tratamentul de albire realizat in cabinetul dentar are avantajul ca se realizeaza sub stricta supraveghere a echipei de specialisti, reducandu-se astfel riscurile unor efecte nedorite. 
 
Specializare: Medic dentist | Stomatologie generala
FORMULAR CONTACT